TN familiejulekoncert22.jpg

FAMILIEJULEKONCERTER

Ti. 29.11.2022 kl. 18.30 - Koncertsalen Alsion, Sønderborg

On. 30.11.2022 kl. 18.30 - Musik- og Teaterhuset, Aabenraa

To. 1.12.2022 kl. 19.00 - Wikinghalle, Handewitt

 

Dirigent: Susanne Vibæk Svanekier

Solist: Katrine Bille

 

Nissekor: Skolebørn fra Sydslesvig samt Syd- og Sønderjylland

 

Sønderjyllands Symfoniorkesters årlige julekoncert for børn har desværre modtaget et afbud fra Silja Okking, men det er lykkedes at få besøg af Katrine Bille i stedet.

Katrine er blandt meget andet kendt for sin medvirken i Lille Nørd fra 2009-2011, 2 sæsoner af Ramasjang-programmet "Luk op, Luk i" 2017-2019, medvirken i Cirkus Summarum i 2010 og 2012. Ligesom nogen sikkert også kender hende for 5 børnealbums med god musik til børn og barnlige sjæle. Den seneste udgivelse fra Katrine Bille er albummet “Jorden rundt med Katrine”, fyldt med skønne sange fra hele verden. Så det er et kendt ansigt, børnene kommer til at møde ved de festlige og underholdende julekoncerter med Sønderjyllands Symfoniorkester. Susanne Vibæk Svanekier står i spidsen for orkestret. Hun er et stort talent, som er i fuld gang med en lovende karriere. Derudover får orkestret traditionen tro hjælp af nissekor bestående af børn fra skoler fra Sydslesvig, Syd- og Sønderjylland.

TN Familiekoncert musik og magi.jpg

FAMILIEKONCERT

MUSIK & MAGI

 

On. 3.5.2023 kl. 19.00

Koncertsalen Alsion, Sønderborg

 

To. 11.5.2023 kl. 19.00

Deutsches Haus, Flensborg

 

Dirigent: Michelle Rakers

Konferencier: Nikolaj Hansen

 

 

Musik er den stærkeste magi. Intet kan sammenlignes med musik i luften - vidunderligt og mystisk! Ved dette års familiekoncerter er temaet ”Musik og Magi”. Musikken som skaber af rent magiske øjeblikke. Magien opstår når Sønderjyllands Symfoniorkester i samarbejde med dirigent Michelle Rakers og konferencier Nikolaj Hansen præsenterer musikken og dens magiske kraft i form af en række forskellige musikalske værker for fuld symfonisk udblæsning - musik på en både sjov og magisk måde og i en koncertform rettet mod børn og voksne på én og samme tid.

Besøg www.sdjsymfoni.dk og se orkesterets fulde sæsonprogram