thumbnail.jpg

FAMILIEJULEKONCERT

Ti. 30.11.2021 kl. 18.30 – Koncertsalen Alsion, Sønderborg

On. 1.12.2021 kl. 18.30 – Tønderhal 2, Tønder

To. 2.12.2021 kl. 19.00 – Stadthalle, Niebüll

Dirigent: Bernhard Melbye Voss

Konferencier: Nikolaj Hansen

 

Nissekor:

Skolebørn fra Sydslesvig, Syd- og Sønderjylland

Sønderjyllands Symfoniorkesters årlige familiejulekoncert for børn og forældre får dette år besøg af Nikolaj Hansen, kendt fra bl.a. de mange TV-udsendelser ”Sigurd og Symfoniorkestret”. Den unge danske dirigent Bernhard Melbye Voss står i spidsen for orkestret, ligesom orkestret traditionen tro får hjælp af lokale nissekor bestående af børn fra skoler i Sydslesvig, Syd- og Sønderjylland.

TN Bravo Beethoven.jpg

BRAVO BEETHOVEN

FAMILIEKONCERT

On. 4.5.2022 kl. 19.00

Koncertsalen Alsion, Sønderborg

 

To. 12.5.2022 kl. 19.00

Deutsches Haus, Flensborg

 

Dirigent: René Bjerregaard

Fortæller: Jens Andersen

 

Hvordan kan det være, at der er noget musik, der bare holder, mens andet bliver glemt efter første opførelse? Hvem var den her mand, hvis musik vi aldrig bliver trætte af – og som man hele tiden kan finde nye dybder i? Hvad kan man bruge ham til i dag? Og hvad skal vi i det helt taget med musik? Det er nogle af de spørgsmål, som skuespiller Jens Andersen har stillet sig selv, og som han i denne festlige fødselsdagskoncert vil forsøge at gøre os klogere på – naturligvis med hjælp fra symfoniorkestret og Beethovens fantastiske musik.

Fortællingerne om det, der betyder allermest for os – ikke mindst musikken – står nemlig Jens Andersen nært. Du kan se frem til en sjov, tankevækkende og ikke mindst musikalsk fængslende tur gennem Beethovens musikalske univers.

Besøg www.sdjsymfoni.dk og se orkesterets fulde sæsonprogram